2012. augusztus 2., csütörtök

Love is all around

Love is all around

Hát sziasztok! Végre megjavították a laptompomat és hazaértem Londonból, ami jelzem mesés volt. Muszáj mindenkinek elmennie oda, aki teheti, hiszen imádni való egy város. Még egyszer bocsánatot kérek azért, mert eddig nem jelentkeztem, de szerintem a helyemben ti sem a blogotokkal foglalkoztatok volna, mikor az egyik kedvenc városotokban vagytok. Szeretném megköszönni nektek a kommenteket, és annak a  több mint 15.000 látrogatónaka  látogatást. Elképzelni sem tudjátok, hogy mennyire jól esik, hogy érdekel titeket a blogom. Viszont rossz hír. 11.-én utazok vissza Londonba az Olimpia záróünnepségére, ahol fellép többek között Jessie J és a One Direction is. Juhuuuuu :D Addig pedig igyekszem naponta hozni a részeket, de mivel nyár van, ne kövezzettek meg, ha véletlenül csúszások lesznek. Holnap pl. tuti nem jön új rész, mert egy eljegyzési partira megyünk, de utána igyekszek titeket bombázni az újabb fejezetekkel. Na ennyit bevezetésképpen. Itt az új rész, hope you like it :))) xx





Mikor Zaynnel visszaértünk a táncparkettre a szememmel rögtön Harry után kezdtem el kutakodni, aki kissé illuminált állapotban dülöngélt az asztalunknál. Odamentem hozzá, majd leültem mellé, mire ő így szólt:
-Hol voltál asszony? Hiányoztál.-bújt a nyakamhoz, persze bűzlött a piától, de szerintem még így is eszméletlen édes volt.
-Csak kimnetem pár percre, tudod levegőzni meg hasonlók.-feleltem, miközben megsimogattam kissé izzadt arcát, mire ő dorombolásra hajazó hangot adott ki, ami nevetésre késztetett épp ezértz elmorzsoltam egy halvány mosolyt.
-Nem megyünk haza, fáradt vagyok!-nyögte még mindig a fülembe.
-De, gyere add a kezed.- a fiú úgy is tett, majd kissé szédelegve, de távoztunk a klubból, leintettem egy taxit,ami éppen a szórakozóhely előtt furikázott. A hotel előtt kiszálltunk, majd bekísértem félig alvó barátomat a szobájába, ami valljuk be nem volt egyszerű feladat. Lefektettem az ágyára, majd szó szerint lecibáltam róla a ruhákat, hiszen ő már nem volt beszámíthatónak nevezhető. Mikor végeztem a zuhanyzó felé indultam, hogy kimossam magamból az alkohol és a cigi szagát, mire Hazza váratlanul megszólalt:
- Én nem próbálhatom ki rajtad ezt a "ruhaletépő" mutatványt?-kérdezte hunyorogva, mire én elnevettem magam, majd folytattam megkezdett utamat.
Megengedtem a langyos vizet és élveztem, ahogy testemet átjárja a hideg. Közben átfutott a fejemen az este, Zayn és minden más. Hatalmasat sóhajtottam, majd megmostam a hajamat és betusfürdőztem a testemet. Imádom, mikor a hab simogatja a testem. Annyira bársonyos, semmihez nem tudnám hasonlítani azt a jóleső érzést, mintha selyemben úsznék vagy nem is tudom, de a gyönyörömnek most hamar véget vetettem, hiszen eszméletlenül fáradt voltam már. Megtörölköztem, majd törölközőben bement a szobába, majd a barátom szekrényében kezdtem el kutakodni, egy rövidnadrág és egy póló után. Végül egy alsógatya és egy Jack Willses póló akadt először a kezembe, majd fel is vettem. Befeküdtem Hazza mellé az ágyba, figyelve arra, hogy nehogy felkeltsem, de azért szorosan mellé kuporodtam. Egyenletes lélegzését hallgatva, először elmosolyodtam, majd lassan elnyomott az álom.
Reggel arra keltem, hogy a nap cirógatja az arcomat. Kinyitottam a szememet, ami nem volt egy egyszerű mutatvány, hiszen pilláim ólomsúlyúak voltak. Pillantásom a még mindig alvó Harryre tévedt és csak néztem, és néztem.Annyira édes volt, így kócos hajjal.
-El sem hiszem, hogy most aludtál velem egy ágyban először és én ezt nem használtam ki.-mondta még mindig csukott szemmel, azon a reggeli dörmögős hangján, ami hirtelen összerezzentett, majd nevetésre késztetett. 
-Erről lekéstél, de lassan haza kéne mennem, hogy összepakoljak,mert tudod, délután egykor indul a repülő.-emlékeztettem, mire ő bólintott, majd ezt mondta:
-Jó, jó, de előtte adj még 10 percet!-engedtem kívánságának, majd hirtelen rám gurult és mélyen a  szemembe nézett.- Azt azért remélem vágod, hogy az enyém a legjobb nő a világon.- suttogta a fülembe, mire jóleső bizsergés járta át a testemet.
-És te azt tudtad, hogy rohadt nehéz vagy Harold, szóval nem ártana, ha leszállnál rólam!-feleltem levegő után kapkodva, de közben röhögcsélve, hiszen tényleg nagyon nehéz volt Styles.- Meg amúgy is, nem is mondtad, hogy Susan Boyleal jársz!-hecceltem, majd lelöktem magamról.
-Picsába, most lebuktam!-nevetett ő is, majd felé fordultam és ő is hasonlóan tett.- De Jess, most komolyan beszélek, el sem tudod képzelni, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy a magaménak mondhatlak!-folytatta, mire bennem felötlöttek a tegnapi Zaynes emlékek.
-Haarrryy, igazából újabb vallomással tartozom.-kezdtem bele, mire az ő gyönyörű szeme figyelmesen vizslatta az arcomat.- Tegnap mikor kimentünk a klub elé Zayn megint bepróbálkozott és nem sok hiányzott, hogy megcsókoljon, de nem történt semmi, és én tényleg csak téged szeretlek, de tudod mit vált ki az emberből a tequila.-tártam ki a szívem őszintén szerelmem elé.
-Úgy látszik titeket nem szabad kettesben hagyni, mert Zayner nem fogja fel, hogy nem lehet minden az övé. Nincs semmi gáz, mert őszinte voltál és pont ezért szeretlek annyira, de azért ne engedj már neki teret állandóan, kissé most meg van ő is zavarodva, sokszor meggondolatlan, de legalább te legyél már okos, bogárkám és használd azt a csinos kis buksidat ha négyszemközt vagytok.-mosolygott Hazza, mire én bólintottam és megcsókoltam őt.
Egyre hevesebben és forróbban találkoztam nyelveink. Én Harry meztelen felsőtestén feküdten és kezemmel az arcát fogtam ő pedig a combomat simogatta csókjaink közben, majd a nyakamat kezdte kényeztetni, mire számat halk és elégedett nyögések hagyták el, de ebben a pillanatban odanéztem az órára és mivel az már 10 órát mutatott muszáj volt leállítanom magunkat hiszen délben be kell csekkolnunk és én még be sem pakoltam.
-Mennem kell!- hajoltam ki a csókunkból, mire ő csalódottam sóhajtott majd bólintott. Még utoljára találkoztak ajkaink, majd berohantam a fürdőbe , összeszedtem a cuccaim és úgy Harry ruháiban surrantam ki a szobából. Kimentem a lakosztályukból, majd úgy ahogy voltam gyorsan felszaladtam a szobámba, mondanom sem kell, hogy mennyire idiótának néztem a hotel folyosóján, ahogy egy férfi boxerben és egy majdnem a térdemig érő pólóban rohanok a szobámba, de akkor is rohannom ekllett, hiszen csak egy jó másfél órám van mindenre.
Felértem, Krissy és Eve még az igazak álmát aludták és nem is akartam őket felkelteni, ezért gyorsan és a lehető legnesztelenebbül pakoltam össze egy heti cuccomat. El sem hiszem, hogy a szerelemem a Kanári-szigetekre visz, még sosem voltam ennyire szép helyen. Gyorsan lefürödtem és felkaptam magamra egy köntöst, majd elkezdtem pakolni egy óra alatt végeztem, majd gyorsan megcsináltam a hajamat, feltettem egy minimális sminket, ami szemhéjtusból, szemceruzából, spirálból és egy kis pirosítóból állt. Kedvenc Jimmy Choo parfümömet fújtam magamra és már készen is álltam az indulásra. Ebben a pillanatban megszólalt a iPhoneom.
   
Harry volt az. 
-Szia cica, siess, mert én már idelent várlak!-hallottam rekedtes hangját.
-Oké, két perc és lent vagyok!-válaszoltam.
-Várlak, csók!-nyomta ki a telefont és én is hasonlóan cselekedtem.
Még egyszer körülnéztem a szobában, hiszen ennyi volt a Los Angelesi kalandom, a turné is véget ért, és a nyaralás után megyünk vissza Londonban, aminek én kifejezetten örültem, hiszen eszméletlenül hiányzik már David, a testvérem és a szüleim annak ellenére, hogy szinte naponta Skypeolunk meg hasonlók, de hát az nem ugyan az! 
Miután nyugtáztam, hogy minden rendben hagytam megpusziltam Evet és Krissyt, majd a lift felé vettem az irányt. 
A földszinten találkoztunk Harryvel, akit pár rajongó vett körbe, de amikor meglátott engem elbúcsúzott a lányoktól, megfogta a kezem és a taxi felé vettük az irányt.
A reptéren minden jól ment, sikeresen becsekkoltunk, átmentünk pár ellenőrzésen és szerencsére nem sokan ismerték fel a barátomat hála az általa viselt pilóta napszemcsinek és a kapucninak. Végre sikeresen felszálltunk a Kanári-szigetek felé induló járatra és a pilóta üdvözlése és az utaskísérők rövid rutinbemutatója után fel is szálltunk. Harry mp4ét bekapcsolta és a fülhallgatója egyik felét felajánlotta nekem, amit el is fogadtam, majd szerelmem vállán merültem álomba. Jó pár óra múlva a bemondó hangja keltett:
-Kérjük kedves utasainkat, hogy csatolják be a biztonsági öveiket, mert néhány percen belül leszállunk. Köszönjük, hogy minket választottak, remélem legközelebb is együtt utazunk.
Engedelmesedtük a  hangnak és rögzítettük az öveinket, majd a repülőgép hamarosan landolt is. Harryvel kézen fogva sétáltunk le a gépből, felvettük a csomagjainkat és elindultunk a szálloda felé. A hotel, ahova megérkeztünk, lélegzetelállító volt. Gyorsan bejelentkeztünk és elfoglaltuk meseszép lakosztályunkat. Ahogy beértünk az ajtón szerelmem nyakába ugrottam és heves csókot adtam a szájára, hiszen ilyen csodás helyen még sosem jártam.
-Annyira szeretlek!-suttogtam mélyen a szemébe nézve, mire ő elmosolyodott és egy hatalmas puszival jutalmazott.-De pakoljunk ki először!-szólítottam fel, mire ő bólintott és így is tettük.
Mikor végeztük Stíles felajánlotta, hogy menjünk medencézni, amit én is támogattam, felvetema  bikinimet és már indultunk is.



  




Ennyi lett volna, kicsit rövid, de most ennyire volt időm és a laptopom még mindig rossz, de nem akartalak titeket ma is cseren hagyni, ezért megírtam ezt a kis szösszenetet, de ne aggódjatok szombaton jön az új rész a Kanári-szigeteken való nyaralás első élményeivel, garantáltan eseménydús lesz! Kérlek titeket, hogy véleményezzétek ezt a részt is! Puszi :) xx


   

2012. július 30., hétfő

Bocsánatkérés

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, hogy nem írtam és most is csak 10 percem van gépezni, nagyon besűrűsödtek a  programok. Végül is tegnap este értem haza Londonból, ahol voltam egy úszódöntőn és a várost is megismerhettem. Ígérem nektek, hogy holnap felrakom az új részt, csak előtte még kipihenem magam. És egyáltalán nem volt arról szó, hogy leszarlak titeket, mert imádom az összes olvasómat, de a 18. szülinapom előtt ezt az ajándékot kaptam. Kérlek titeket, hogy próbáljatok engem is megérteni és ne pártoljatok el tőlem. Szeretlek titeket és holnap egy különleges résszel jövök. :) xx