2012. május 21., hétfő

Összezavarodva

Összezavarodva

Először is hatalmas hírem van,már túl vagyunk az 5100 látogatón, ami 3 hét alatt nem is olyan rossz arány, sőt :)...Másodszor,köszönöm a hozzászólásokat, nagyon biztatóak és örülök, ha tetszik a blog, hiszen ezt elsősorban miattatok írom :) A következő rész 30 rendszeres olvasó és 15 komment után jön, szóval húzzatok bele!! És már itt is van az új rész, remélem tetszeni fog.

                A csókja olyan hirtelenül ért, hogy magam sem tudom miért visszacsókoltam neki. Zayn olyan szenvedélyesen csókolt meg, mintha ez lenne az utolsó perc az életében, de ahogy kapcsoltam, hogy valójában mit is csinálok eltoltam magamtól és értetlenül néztem rá. Majd hátat fordítottam és berohantam az épületbe a többiekhez.
                Ott leültem az egyik fotelba és csak gondolkodtam, és gondolkodtam. Nem értettem, hogy mi ez az egész, hiszen én és Zayn csak barátok vagyunk. Lehet, hogy igazuk van a nálam okosabbaknak, miszerint nincs barátság fiú és lány között, mert az egyik fél mindig többet érez. Az volt a fura, hogy még jól is esett a csókja. Valahogy megmelegített és megbizsergetett, de nem értem miért. Hiszen én Harryt és csakis őt szeretem. De akkor mi okozott bennem bizsergést, mikor Zayn csókolt meg? Ezen és még hasonló dolgokon gondolkodtam, amikor hirtelen valaki hátulról megölelt és megpuszilta az arcomat. 
-Szia édesem.-mondta Harry vidám hangon.-Annyira hiányoztál.
Összerezzentem a szavaimra és a pillangók újra repkedtek a gyomromban. 
-Szia. Te is nekem.-feleltem és mosolyt erőltettem az arcomra.
-Hogy hogy egyedül üldögélsz, ugye nincs semmi baj?-kérdezte.
-Nem, dehogy mi bajom volna?- válaszoltam bűntudattal a szívemben. Hiszen annyira szeretem Harryt és az előbb mégis a legjobb barátjával smároltam.
-Nem tudom, olyan fura vagy, de mindegy is. Képzeld vettem neked valamit.-súgta a fülembe.
-Igen, és mit?-kérdeztem mosolyogva.
-Gyere fel az emeletre a második szobába és megtudod, oké?-suttogta még mindig. Bólintottam, majd ő előre ment én pedig még vártam pár percig.
               Ezalatt az idő alatt nagyon sokat járattam az agyam. Bűnösnek éreztem magam, azért mert úgy éreztem, hogy csak kihasználom Harryt és ő jobbat érdemel nálam. Olyat, aki nem csalja meg a legjobb barátjával, miközben ő ajándékot vesz neki. Egy szemét vagyok, el is döntöttem, hogy ahogy felmegyek elmondok neki mindent. Körülbelül 5 perc múlva nagyon izgulva elindultam a szoba felé, ahol vár rám. Nem tudom, hogy fog reagálni, de remélem, hogy nem lesz vége örökre, mert ahhoz túlságosan is szeretem.
              Beléptem a helyiségbe, ahol ő már egy megterített asztal előtt várt, amin egy gyertya és kaja volt. Be volt az egész szoba sötétítve. Nagyon romantikus volt.
-Oh, Harry hiszen ez gyönyörű.-mondtam elcsodálkozva. Ő odalépett hozzám, mélyen a szemembe nézett, majd ezt mondta:
-De meg sem közelít téged.-suttogta, majd megcsókolt, nagyon lágyan és romantikusan, pont úgy, ahogy a szobához illett. A pillanat egyszerűen tökéletes volt, de mégis ott volt a szívemben a bűntudat, ami szétfeszített belülről. A csók után megfogta a kezemet és az asztalhoz vezetett.- Foglaljon helyet hölgyem!-húzta ki a széket előttem.
-Köszönöm.- ültem le.- De Harry, figyelj, beszélnünk kéne.- mondtam.
-Shhhhh, ráérünk még beszélgetni, most csak élvezzük az estét jó?- csitított el, mire én bólintottam és hozzákezdtünk a menühöz. 
Elfogyasztottuk a mennyei ételt. Nagyon finom volt és nagyon romantikus volt az egész, aztán Hazza odajött hozzám és az ágyhoz vezetett. Leütünk és elkezdtünk beszélgetni, csak úgy mindenféle dologról, nagyon el szerettem volna mondani neki, ami történt, de a szemei és a szoba hangultat, meg ez az este annyira elvarázsoltak,hogy nem vitt rá a lélek.
-Tudod, mielőtt nem ismertelek, nem igazán tudtam elképzelni az életemet egyetlen lány mellett, de amióta veled vagyok. Egyszerűen veled kelek, veled fekszem. Nem tudom elképzelni, hogy mi lenne ha nem lennél mellettem, vagy ha valaki hozzád merne nyúlni. Legyen az akárki is, biztos, hogy agyonütném. Nem akarok rajtad osztozni senkivel, és nem is tudok. Annyira szeretlek.-simogatta az arcomat és nézte áthatóan a szememet. Ennél a mondatnál még a lélegzetem is elállt. Ezek után csak nem mondhatom el neki, hogy mi történt Zaynnel, hiszen nem akarom, hogy emiatt rosszba legyenek. A fájdalomtól sírva fakadtam, Harry erre odahúzódott mellém és elkezdtem lecsókolgatnia z arcomról a könnyeket.-Kicsim, kérlek ne sírj, itt vagyok melletted és mindig itt is leszek, ígérem.- suttogtam és csókjaival egyre lejjebb és lejjebb haladt.
Annyira szeretem,nem is tudom, hogy mi ütött belém, amikor Zayn megcsókolt visszacsókoltam neki. Hisz Hazza az egyetlen férfi, akit szeretek.
-Ja jut eszembe, van itt neked valami, hogy mindenki tudja, hogy az enyém vagy!-mondta, majd gyorsan elment az asztalhoz és egy dobozkával tért vissza.- Ez a tiéd, remélem tetszik.-mondta és megcsókolta a kezemet, majd ideadta a kis fekete dobozkát. Kinyitottam és egy Bvlgrai karkötő volt benne illetve egy nyaklánc is, amin egy szívecske alakú medál volt azzal a felirattal, hogy Harry Styles tulajdona.-Fordulj meg.-utasított. Megfordultam, ő pedig félre hajtotta a hajamat és felrakta rá a nyakláncot és egy puszit nyomott a nyakamra.-Na mi az nem tetszik? Vagy túlságosan erős az írás rajta.-kérdezte aggódva, mert észrevette, hogy még mindig könnyezek.
-Most viccelsz, imádom.-feleltem. És annyira szertelek Harold Edward Styles.-csókoltam meg.
-Helyes.-válaszolta mosolyogva és viszonozta a csókomat. arcomat a két keze közé vette én pedig átöleltem és a haját túrtam. Vágyaim iránt még jobban felerősödtek. Keze egyre lejjebb vándorolt a testemen, míg végül levette rólam a felsőt, én pedig az övét. Felsőtestünk összeért és a bizsergés bennem a tetőfokára hágott. Ledöntöttem az ágyra én pedig fölé hajoltam.
-Biztos vagy benne, hogy akarod?-kérdezte Harry, és én tökéletesen értettem, hogy mire céloz. Egy percig elgondolkodtam. Majd bólintottam, mire ő magához húzott és megcsókolt nagyon erősen és szenvedélyesen. Úgy éreztem, hogy mindent belead és én is így tettem. Ebben a pillanatban ajtónyitást hallottunk és valaki bejött a szobába. Zayn volt az.

    



Ennyi lett volna ez a rész, remélem tetszett. A következő részekben tovább bonyolódnak a részek és annyit elárulok, hogy a következő részben lesz egy kisebb veszekedés Harry és Zayn között. 30 rendszeres olvasó után és 15 komment után jön a következő rész, amiben izgalmakat ígérhetek. Remélem tetszett,bár ez egy kicsit béna lett. Szeretlek titeket! :) xx

Twitter:@iloovecherlloyd