2012. július 9., hétfő

Kérlek segítsetek!

Kérlek segítsetek!

Szóval, ahogy azt ti is látjátok segítségre van szükségem, mégpedig abban, hogy valakinek társulnia kéne hozzám, magyarul a feladat annyi lenne, hogy én továbbra is írom a bejegyzéseket, tovább szövöm a sztorit, de szükségem lenne valakire, aki csinál a bloghoz egy fejlécet, amire Harryt kéne egy külön képen, Jessicát is egy külön képen, valamint őket kettőjüket összeszerkesztve, nem tudom pontosan, hogy ezt hogy hívják, de ezt kéne megcsinálni, mert én már rengeteg blogon láttam ilyet és én is próbálkoztam, de a tudományom megakadt. Valamint meg kéne szerkeszteni úgy a blogot, hogy oldalt a szereplőkről legyenek képek, ezt valaki le tudja nekem írni, hogy hol kell, mert tök gáz meg minden, de löketem sincs.... és még egy utolsó kérdés. Láttam több blognál is, hogy kint van, hogy hányan nézték meg eddig, és azt sem tudom, hogy hogy kell beállítani, hogy ez bárki számára látható legyen valamint a bejegyzések alatt el szeretnék helyezni egy olyat, amit nektek kell bejelölni, hogy mit gondoltok, olyat, hogy Tetszett, Elolvastam, Unalmas volt.
Egyenlőre ennyi lenne, nagyon hálás lennék, ha valaki még ma segíteni tudna, mert ez most tényleg fontos nekem.

Néhány kérdést a szereplőket illetően pedig rátok bíznák, amire holnap délig legkésőbb lehet válaszolni, ha nem jön össze minimum 10 hozzászólás, akkor nem jön új rész (tudom, hogy gonosz vagyok, de ez most tényleg nagyon fontos):

-Ki legyen Jessicát?

-Leighton Meester
 
- Jessica Stroup

-Miranda Kerr

Kik játszák Jess barátnőit, Chrissyt és Evet??

-Chrissy:

- Dianna Agron

- Blake Lively

- Ashley Tisdale

- Ki legyen Eve??

-Victoria Justice

-Nina Dobrev

-Ariana Grande

Minél hamarabb vároma válaszaitokat, a segítők jelentkezését pedig kommentbe várom! Írd le, hogy miben segítenél vagy, hogy hogyan kell megcsinálni, amit kérdeztem és amennyiben mindenre megkapom a választ holnap olvashatjátok is a következő részt! A részleteket maj e-mailben megbeszéljük. Csók! :) xx

2012. július 8., vasárnap

Ez már megint mi?

Ez már megint mi?

Ahogy ígértem itt a következő rész, amiben még nem mennek el a nyaralásra Harryék, de már készülgetnek rá és ebben a részben lesz egy kis fordulat is egy buliban. Remélem nem fogjátok leharapni érte a fejemet, de kell a változatosság és még van egy elvarratlan szál, amivel valamit kezdeni kell.
Szóval csekkoljátok és véleményezzétek, sokat jelentene!!!




Harryvel egy  nap múlva utazunk az álomnyaralásra, mivel a koncertturné két hétig szünetel. A Kanári szigeteken 9 napot fogunk eltölteni, 2 napig Harry szüleinél leszünk, ahol ha minden igaz anyuék is ott lesznek, ami nagyon feldobott, mivel már ősidők óta nem találkoztunk. Az egy naponta beszélünk a szüleimmel és Daviddel, a bátyámmal is, de az mégsem ugyanaz, mintha élőben találkoznánk, megérinthetnénk, megölelhetnénk egymást. Ezen kívül a rajongók egyre több negatív megjegyzést tesznek rám, ami mind engem, mind Harryt aggaszt, hiszen lassan már semmit nem tehetek anélkül, hogy fel ne ismernének vagy ne jelenjem meg valami kétes hír rólam. Kicsit már fárasztó, de Harry és asrácok tartják bennem a lelket. Daniellel és Eleanorral is egyre többet beszélünk és már szinte barátnők lettünk, ők segítenek feldolgozni ezt a kialakult helyzetet.
A fiúkkal úgy döntöttünk, hogy a stressz levezetése érdekében és a szünet előtt elmegyünk együtt bulizni Los Angeles egyik leghíresebb szórakozóhelyére. Harry kérésére vonakodva ám, de belementem, mert valamiért nagyon rossz előérzetem támad, ráadásul az utóbbi pár napban Zayn is furán viselkedik. Összejött valami idegesítő csajjal,a kit rajta kívül szerintem senki sem bír, tipikus cicababa, kívülről szép, de belülről nincsen semmi. Néha úgy látom, hogy még Zaynt sem érdekli igazán, hogy mit mond a csaj, nem akarok beleszólni, mert tényleg nem az én dolgom, de szerintem barna bőrű barátunk nem szereti azt a csajt, csak kihasználja.
Eve, Chrissy és én készülődtünk a szobánkban. Én egy fekete testhez tapadós miniruhát viseltem, ami nagyszerűen kiadta az alakomat és egy fekete platformos cipőt, aminek az elején egy rózsaszín masni volt. Chrissy egy rózsaszín tapadós ruhát viselt fekete magassarkúval, Eve pedig egy virágmintás ruhát, hasonló telitalpú szandival. A fiúkkal tízre beszéltük meg a találkozót és körülbelül háromnegyed tízre el is készültünk így volt időnk egy kicsit még beszélgetni is a csajokkal.
-Képzeld,-kezdett bele Eve.- Niall megkért, hogy a mai este legyek a partnere.- mesélte izgatottan a lány.
-Na ne csináld, és én ezt miért csak most tudom meg??-kérdeztem rápirítva barátnőmre.
-Talán azért, mert mostanában csak Harryre van időd és körülbelül a táncórákon kívül minket le se szarsz?-kérdezett vissza kissé dühösen a szőke szépség, ami bevallom kissé rosszul esett, hiszen tudtam, hogy igaza van, de hát ha egyszer csak így van időnk egymásra a barátommal.
-Bocsi, majd valahogy megoldom, ha visszajövünk megpróbálok változtatni ezen.-ígértem meg.
-Ajánlom is, mert nagyon hiányzik a sok hülyeséged csajszi.-felelte Eve, majd átöleltem.
Chrissy is elmesélte, hogy az egyik statiszta sráccal, valami Dannel kezdenek egymáshoz egyre közelebb kerülni, aminek őszintén örültem, hiszen ők is annyira megérdemlik a boldogságot.
Negyed óra elteltével a fiúk berontottak a lakosztályunkra, majd jókedvűen, hülyéskedve indultunk el erre az ártatlannak induló éjszakára.
A klub előtt óriási sor állt, de Zayn odament az egyik gorilla termetű biztonsági őrhöz, majd bemutatta neki a csapatunkat, az pedig félreállt és beengedett a helyiségbe. Leültünk egy boxba, ahol viszonylag nyugodtan ellehettünk, anélkül, hogy a rajongók vagy más emberek megzavarják körülbelül 15 fős társaságunkat, ami az 5 fiúból, Danielleből, Eleanorból, mi hármunkból és még öt statiszta srácból állt és köztük ott volt az az említett Dan is, aki szorosan fogta Chrissy kezét, ami arra enged következtetni, hogy tényleg egész jól alakulnak köztük a dolgok, annyira, hogy már együtt is vannak, legalábbis nagyon úgy néztek ki heves csókcsatáik miatt. Zayn cicababája az utolsó pillanatban lemondta a bulit, de amint láttam ez a srácot nem iagzán zavarta, mert elég jól érezte magát, sőt felszabadultan.
-Ki kér egy kis piát?-tért a lényegre a kezemet fogó Harry.
Erre mindenki egy egyöntetű énnel felelt, mire barátom megnyomta a pincérhívót, aki szinte máris ott termett a boxunknál.
- Egy kör tequilát kérünk!-mondta Niall, aki szorosan Eve mellett ült és átkarolta a lányt.
Ez még megtörtént négyszer,a mikor már kezdtem érezni a  fejemben a hatását. Ekkor Harry felkért táncolni. Megszólalt Wawa Somborita című száma, amire szinte mindig megőrülök, mert imádom, de Harryre pont ekkor jött rá a pisilhetnék és kiment a tánctérről, mivel egyedül maradtam megragadtam a hozzám legközelebb álló ismerős arcot,a ki történetesen Zany volt és hát mit mondjak, kissé az alkohol hatására vagy nem tudom pontosan miért, kicsit túl közel engedtem magamhoz a fiút és a kövezkező számra már egymáshoz simulva táncoltunk. Zayn a derekamat fogta és pedig kezemet a nyaka köré fontam és a homlokunkat egymáshoz döntve táncoltunk. Kezdtem egy kicsit túl közelinek érezni a szitut megfordultam és úgy folytattuk a táncot. Percek múlva nagyon melegem lett, ezért gyorsan kimentem a friss levegőre, hogy kiszellőztessen a fejemet. Hamarosan előbbi táncpartnerem is utánam jött. Rágyújtott egy cigire és engem is megkínált vele. Nem dohányzom, de valamiért most nagyon megkívántam, meg amúgy is bulikban néha belefér még nálam is ez a dolog, szóval elfogadtam az Arany Marlborot.
-Azért ne szokj rá!- mutatott a füstölgő szálra Zayn.- A pasid kinyírna és amúgy sem szép egy ennyire gyönyörű lánytól, ha olyan, mint egy gyárkémény, mondta velem szemben, miközben én a falnak támaszkodtam, mire én bólintottam.
-Ígérem, hogy nem fogok!-válaszoltam nevetve, miközben gyönyörű csokoládé szemeibe néztem, ami most is, mint oly sokszor eddig elvarázsolt.
-Helyes.-jött közelebb egy lépéssel.
-Hol van Liliana?-kérdeztem a cicababájára célozva, mire ő elhúzta a száját és így szólt:
-Annyira felszínes az a csaj, nem is igazán érdekel, csak gondolatelterelésre használom.-mondta őszintén a szemeimet vizslatva.
-De ezt még te sem teheted meg, nem szabad kihasználni a nőket, ez egyáltalán nem rád vall Zayn.- váltottam komoly hangnemre, mire ő csak sóhajtott, majd így folytattam.- Amúgy is miről akarod elterelni a figyelmedet, ah jól tudom azt csinálod, amit szeretsz, a legjobb barátaiddal.-mondtam, mire ő még közelebb jött, annyira, hogy már csak 10 centi választott el tőle. A hasamban megjelentek a pillangók, ami fura volt, hiszen ezt az érzést csak Harry képes kiváltani belőlem. Féltem a válaszától, mert nem tudtam, hogy mire számítsak. Attól tartottam, hogy már nem érez irántam úgy, ahogyan pár hete, amikor bevallotta, hogy szeret. Tudom, hogy ez nem helyes, hiszen ott van a tökéletes barátom, akit szívemből szeretek és aki viszont szeret ráadásul holnap egzotikus útra visz egy gyönyörű szigetre, hogy végre ketteseben legyünk. 
Zayn szemében valami különös vágy jelent meg és elsötétült amúgy is csokoládéra hasonlító szeme, egyszerűen gyönyörű volt, elvesztem abban a két csillogó szempárban.
-Tudom Jess, de ha az nem foglalkozik velem, aki nekem kéne, mégiscsak tennem kell, valamit,hogy el tudjam fogadni anélkül, hogy megverjem azt, aki nap mint nap megérinti őt.- mondta és fájdalommal teli arccal nézett rám. Úgy éreztem, hogy valami húz közelebb hozzá, ezért megtettem még egy lépést felé, lehet, hogy ez már tényleg csak a tequilák hatása, de valamiért nagyon meg akartam ölelni. Ő is tett felém egy plusz lépést és már ,csak milliméterek maradtam köztünk.
-Akkor szerezd meg, ami kell neked, ez csak rajtad múlik.-mondtam, de rögtön meg is ijedtem ezen, hiszen én csak egy embert szeretek, aki nem ő. Megfogta mindkét kezemet és összekulcsolta ujjaimat a sajátjával, amitől bizseregni kezdett az egész testem.
-Szeretlek Jessica.-mondta, majd az ajka egyre csak közeledett az enyémhez. Szavai villámcsapásként értek, megint csak. Mozdulni is alig tudtam, csak figyeltem, ahogy jön egyre közelebb és közelebb, mikor már épp összeért volna az ajkunk elfordítottam a  fejemet és ebben a pillanatban egy villanást láttunk, ami pontosan mellettünk csattant el.
-A kurva paparazzik.-mondta Zayn dühösen, mire nekem a szívem ezerrel kezdett el verni, mégis mit képzeltem. Én egyetlen egy embert akarok, az pedig Harry, hogyan is felejthettem ezt el, hogy lehettem ilyen idióta. Zayn a barátom, nem hitegethetem.
Míg ezt végiggondoltam a barna bőrű fiú kiverte a fényképezőt az újságíró kezéből és eltávolította a képet a gépből.- Vissza ne merjen élni ezzel a képpel, nem történt semmi, kurvára semmi érti?-kiabált a srác.
-Hogyan is tudnék ezzel visszaélni, ha kitörölte, de tuti feljelentem magát.-válaszolta idegesen a  nő, akié a kamera volt.-Kisasszony, magának meg inkább a barátjával kéne foglalkoznia.-nézett rám gúnyosan a középkorú újságíró.
-Jessy és én csak barátok vagyunk, ő Harryt szereti, nem vitás.-mondta  barátom, mire én hálás tekintettel néztem rá, bár láttam rajta, hogy nem nagyon örült a felismerésnek.
-Nekem mindegy, de becsülje meg magát, mert sok ezer lány lenne a maga helyében!-parancsolt rám, mire én helyeslően bólintottam és közben éreztem a testemben a bűntudatot, amit az váltott ki belőlem, hogy mennyire gyenge vagyok, nem bírok ellenállni egy barátomnak, miközben Harrytől elvárom, hogy tartsa távol magát a csinosabbnál csinosabb modell lányoktól. Jézusom mennyire szeretem, pont ezért nem is engedhetem, hogy ez még egyszer előforduljon. Nem, többet nem maradhatok így kettesben Zaynnel, mert ez neki rossz, nem játszhatok kényem, kedvem szerint az érzéseivel.
Miután a paparazzival beszéltünk elindultunk vissza a klub felé.
-Ha nem lett volna ez a közbeavatkozás, engedted volna, hogy megcsókoljalak?-kérdezte váratlanul Zayn.
-Nem lényeg, hogy mit engedtem volna vagy mit nem. Lényeg a lényeg, hogy én egyetlen személyt szeretek. Az pedig nem te vagy Zayn, hanem Harry. Több millió lány ölni tudna egy csókodért, mert valljuk be, eszméletlenül nézel ki, de az érzéseimnek aparancsolni nem tudok. Ha engedtem is volna, semmit sem használna. Mert barátságon kívül semmit enm érzek irántad. De azt tudnod kell, hogy még mindig te vagy a legjobb barátom és ez így is marad, de kérlek többet ez ne forduljon elő. Majd találsz magadnak egy lányt, aki nem Zayn Malikot a One Directionből, hanem azt a Zaynt szereti, akit én. Az igazit és te se játszadozz Liliana érzéseivel, fordítsd a figyelmedet más felé és akkor te is megtalálod a boldogságot, mint én Harry mellett.-mondtam, majd bíztatóan megsimogattam az arcát, mire ő szomorúan rám mosolygott, majd átöleltem.
-Köszönöm Jessica, te vagy a legjobb! És igazad van én sem vagyok beléd szerelmes, csak szeretlek és ezt nem tudom kezelni, mert ennyire még senkit soha nem szerettem, de idővel majd elcsitul ez az egész, te csak legyél boldog, mert akkor én is az vagyok.- súgta a fülembe, amitől megkönnyebbültem, majd meghallottam az egyik kedvenc számomat és megragadtam a kezét, hogy visszamenjünk a parkettre.


Ennyi lett volna a mai rész. Béna lett egy kicsit, de remélem tetszett.
Kérek mindenkit, hogy értékelje az olvasottakat komment formájában, sokat jelentene. Csóóók! :) xxx