2012. október 14., vasárnap

Heey babes, I'm back

Hey babes, I'm back

Először is köszönöm a sok támogatást és azt, hogy türelmesen vártatok míg rendbe jövök. Egy ilyen tragédia után nem könnyű észhez térni, de az élet megy tovább. Szóval meg is hoztam az új fejezetet, ami egy picit rövidke lesz, de bemelegítésnek ez is több a semminél. A történetben most lesz egy kis ugrás, mivel már nagyon nem vagyok nyári hangulatban, de azért igyekszem izgalmasság varázsolni a dolgokat. Na csókollak titeket és élvezzétek:))



Első együtt töltött éjszakánkat a Hawaii utunk során még számtalan követte és mindegyik egyen egyenként frenetikus volt. Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy a nászutas fázisban tartunk, minden rózsaszín, tökéletes és a lényeg a szerelem a levegőben. De, mint minden jónak a kis kiruccanásunknak és a nyár elmúltával a turnénak is vége szakadt, így az egzotikus szigetről már egyenesen szülővárosomba, Londonba tértünk vissza, a hosszú repülőút után végre földet értünk az ekkor már igencsak hideg Angliába. A leszálláskor a srácok és barátnőik valamint Eve és Krissy már vártak ránk. Mikor megláttuk egymást átöleltük a másikat. Filmbe illő jelenet volt.
-Csoportölelés!-kiáltotta el magát Louis, majd engedelmeskedtünk a parancsnak.
-Jó újra veletek srácok!-mondta Niall, mire mindenki hevesen helyeselt.
Ezután a kocsi felé vettük az irányt és a srácok kisbuszával hagytuk el a helyet, majd az 1D főhadiszállására mentünk.
Mikor megérkeztem láttam Harryn, hogy igazán jól érzi magát és boldog, ami engem is örömmel töltött el, hisz már olyan régen volt itthon a kis drágám. Felvittem Hazza szobájába a cuccaimat és a többiek pedig a sajátjukba, majd lementünk a hallba és összeültünk egy kis élménybeszámolóra. Rengeteg vicces és megdöbbentő dolog történt, mint például az, hogy Niall és Eve összejöttek valamint, hogy Liam és barátnője, Danielle szakítottak. 
-És Harry, veletek mi volt?? Bejutottál a Jessica Avenoura??-kérdezte kacsintva Louis, mire barátom és én elnevettük magunkat és Harry így felelt
-Tettem, amit tennem kellett.- erre mondanom sem kell, hogy mindenki levágta, hogy mi is történt köztem és a  göndörke között.
-És Jess, azért ugye Hazza rendesen bánt veled?-kérdezte Eleanor, mire helyettem Boo Bear szólalt meg.
-Ugyan drágám, hiszen a mi kis Göndör barátunk egy igazi úriember.- mire Harry önelégült arccal bólogatott.
- És nem feledkezzük meg a sármjáról, az eszéről és persze még estig sorolhatnám, hogy mi mindenről.- mondta barátom én pedig hozzávágtam egy párnát, hogy fejezze már be saját maga fényezését.
-Louis drágám csak nem féltékeny vagy?- húzogattam a szemöldököm a kék szemű srác felé.
-Nem tudom miről beszélsz, minek nekem egy ilyen csávó, ha itt van nekem El.-mondta és a barátnője felé fordult, aki egy csókkal jutalmazta a srác bókját. Erre a kis csapatunk ózgatásban tört ki.
-Mit szólnátok, ha este elmennénk egyet bulizni?- vetette fel az ötletet hirtelen Zayn, aki eddig nagyon el volt foglalva a haja rendbetételével.
-Benne vagyunk!- válaszoltuk egyszerre.
-Akkor nem ártana készülődni is, mert már este 8 van.-mondta még mindig hiú barátunk.
-Nyugi haver, fiatal még az éjszaka!- csitította Liam.
De lassan tényleg mindenki a szobája felé vette az irányt, hogy előkészüljön a hirtelen jött partyra. Úgy döntöttünk, hogy a kedvenc londoni szórakozóhelyünkre megyünk, a Fabricba. Ez a srácok egyik kedvenc partyhelye, ha épp nem turnén vannak és szabad a hétvégéjük, ott biztos, hogy mindig megtalálhatja őket az ember.

Épphogy kinyitottam a bőröndömet, hogy elővegyek valami értelmes ruhát a bulizáshoz a szerelmem lépett be a szobába és rögtön át is ölelt hátulról.
-Jaaaj, ne most Harry, készülődnöm kell, fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel egyáltalán.-nyögtem fel, de még ez is nehezemre esett, hiszen ő közben a nyakamat csókolgatta.
-Szerintem tökre ráérsz még a kiöltözéssel és ha nem is veszel fel semmi extrát, akkor is te leszel a  leggyönyörűbb lány, aki valaha volt abban a klubban, főleg ha nem veszel fel semmit.- súgta a nyakamra, mire én elnevettem magam és szembefordultam vele.
-Te élveznéd mi?-kérdeztem, miközben csak centik választották el ajkainkat egymástól. Erre ő csak egy szemöldökfelhúzással és huncut mosollyal válaszolt, majd megcsókolt. Körülbelül egy percet adtam neki, majd mikor letelt az ideje, akkor elváltam tőle.
-Most már tényleg készülődöm.- fordultam vissza a táskám felé, majd kiválasztottam egy alkalmas ruhát és a fürdő felé vettem az irányt. Eleanor is pont ott volt, ezért együtt csináltuk a hajunkat és a sminkünket. Bő háromnegyed óra múlva készen is lettünk és elindultunk a Fabric felé.


Mikor kiszálltunk a kocsiból senki sem rohanta meg a srácokat, mivel ez egy úgymond elit klub, ezért is szereti a banda ennyire ezt a helyet, mert itt korlátok nélkül lehetnek önmaguk. Bent elfoglaltuk a fiúk szokásos boxát és kikértük az első adag piákat, ami nem is lehetett más, mint tequila, aztán jött a következő és a következő, mindaddig, míg mindenki egészségére ittunk egyet. Megjegyzem kilenc tagból állt a kis csapatunk, az 5 bandatag, Perrie, Eleanor, Eve és én alkottuk a díszes kis társaságot. Nem is kell mondanom, hogy a  kilencedik tequila leküldése után, több, mint jókedvünk volt. Harryvel a táncparkett felé vettük az irányt, mivel a tánc kissé hatástalanítja az alkoholt, de hamarosan rám jött a pisilhetnék, hiszen ennyi pia után, hát ez normális.
-Harry, pisilni kell.- kiabáltam a  fülébe.
-Jó, elkísérlek.-válaszoltam.
-Nem kell, érezd csak jól magad, 5 perc és itt vagyok.-feleltem, mire ő bólintott és én el is mentem a mellékhelységbe.
A mosdó üres volt, elintéztem a dolgomat, majd megmostam a kezem és hallottam az ajtó csapódást, de fel se néztem, hiszen nem különösebben foglalkoztatott, hogy ki jött be, de egyszer csak egy kéz fogta be a szemem.
-Harry? Te vagy az?- kérdeztem, de tudtam, hogy nem ő az, hiszen egészen más illata volt.
-Nem talált.- felelte a hang, rögtön felismertem a hangot.
- Jaj, mit akarsz?- kérdeztem és levettem a kezeket a szememről.
- Tééééged Jessssssiica, már rég óta, de ezt te pontosan tudod.- felelte, a kissé sem szomjas régi jó ismerősöm, mire engem félelem fogott el, mivel a barátom bent táncol és én pedig nem éppen vagyok védekezőképes állapotban.
-Jajj, hagyj már békén, részeg vagy ember!- ellenkeztem, de ő mintha meg sem hallotta volna, kezét a derekamra csúsztatta és végignyalta a nyakamat.- Ne keljen megint ez csinálni kérlek!- könyörögtem neki... 


Lehet tippelni, hogy ki a srác és kérlek írjátok le a véleményeteket erről a részről, nagyon sokat jelentene, főleg most, mert nem tudom, hogy jó irányba megyek e. Remélem tetszett, ha nem akkor bocsánat, és igyekszem, hogy ne legyen megint ilyen törés a történetben, de úgy éreztem, hogy abban az állapotban, amiben voltam, nem voltam alkalmas írásra. Na puszi mindenkinek, imádlak titeket és ti tartottátok bennem a lelket. Külön köszönet Kestynek. Imádlak babe <3