2012. június 27., szerda

Harry szemszöge

Harry szemszöge

Először is a blog túllépte a 10400 látogatót és az 55 rendszeres olvasót, ami nagyon melengeti a szívemet, hiszem még két hónapos sincs a blog és szerintem ez így hatalmas dolog. Másodszor, most már igyekszem egyre gyakrabban hoznia  részeket, hiszen itt a vakáció és ráérek. És itt is van a beígért Harry szemszöges rész. Olvassátok!

 
Rengeteg dolog történt Jessica és köztem és egyre jobban azt érzem, hogy csak egyetlen név, egyetlen nő létezik számomra, aki nem más, mint ő. Igen azt hiszem elmondhatom, hogy mindazok a dolgok, amiken keresztül mentem vele, a Zaynes ügy a volt barátnőm kavarásai és minden más apróság ráébresztett arra, hogy miért is élek én. Érte. Azért, hogy mellette legyek mindig és támogassam. Jó a banda is nagyon fontos, de úgy érzem, hogy még azt is képes volnék eldobni a szerelmemért és azt akarom, hogy mindenki a világon tudja, hogy nekem ő a legfontosabb. kicsit aggódok is az egészért, hogy a rajongók hogy fogadják ezt az egészet és remélem, hogy nem fogják Jesst bántani, mert azzal engem is bántanánk. Tudom, hogy nem kell bennük csalódnom ebből a szempontból. 
Mikor a sajtótájékoztatón bejelentettem, hogy ő a barátnőm annyira boldog lettem, mint még soha. Láttam a csillogást és a szerelmet a szemében és tudtam, hogy ő is hasonlóan érez, mint ahogy én és ez a legfontosabb. A csók után egy ideig még faggatták J-t rólam, de ő ügyesen és kedvesen vágta ki magát minden helyzetből, mintha már évek óta benne lenne ebben a businessben, pedig ez teljesen új neki.
-Annyira büszke vagyok rád!-súgtam oda neki a tájékoztató végén, majd gyengéd puszit adtam a szájára, mire ő elmosolyodott, hozzám bújt és csak ennyit válaszolt:
-Annyira szeretlek Harry Styles!-amitől az izmaim megfeszültek és jóleső érzés töltötte ela  testem, amit csak ő tud generálni bennem.
A délután gyorsan eltelt, próbáltunk és készültünk a koncertre. A fellépés előtt 2 órával beengedték az első rajongókat és volt egy kis közönség találkozó is, ahol rengeteg fotót és autogrammot osztottunk ki a srácokkal és ahogy láttam néhány lány odament Jessyhez is autogrammot kérni, amin ő először meglepődött, de profizmussal kezelte a dolgokat és az arca egész végig csak úgy ragyogott. 
Csodálatos tudni, hogy ő az enyém és csak az enyém. A közönségtalálkozó után felmentünk a színpad mögé és idegesen készülődtünk. Minden koncert előtt ez van, iszonyatos izgalom, sürgés forgás és stb, de én nagyon szeretem ezt az életérzést, valahogy doppingol vagy nem is tudom, egyszerűen feltölt az, hogy ennyien szeretik, amit csinálunk, hiszen két éve még 5 ismeretlen voltunk, 5 álommal és mára már egy irányzattá változtunk. Ők a legjobb barátaim, mindig itt vannak nekem, akár csak Jessica. Ennél többet nem is kívánhatnék, hogy azt csinálhatom, amit akarok, azzal, akivel akarom.
A koncert nagyon jól sikeredett,a  rajongók csodásak voltak és hirtelen ötlettől vezérelve a What Makes You Beautiful közben odamentem a  táncosokhoz, előre húztam Jesst és a szólórészt egyenesen a szemébe énekeltem, majd egy csókot nyomtam cseresznyeszínű ajakaira, mire ő elvörösödött és gyorsan visszament a lányokhoz. A lelátó hatalmas üdvrivalgásban tört ki. Úgy látszik elfogadták, hogy Jessel vagyok és most ez rengeteget jelent nekem.
Mikor vége lett a koncertnek gyorsan autóba ültünk és visszamentünk a hotelbe, amiben ideiglenesen laktunk. A fiúk felajánlották, hogy menjünk el bulizni valahova a környékre és írtunk a csajoknak is, hogy ők is jöjjenek. Leegyeztettük az időpontot, majd a megbeszélt időben Jessyért mentem.
Kopogtattam az ajtajukon és Eve nyitott ajtót.
-Jess hol van?-kérdeztem tőle, mikor ezt meghallottam pont akkor lépett be ő a helyiségbe, Eve a kezét felé irányította és egy "itt" szóval jelezte, amit én már magamtól is láttam.
  
 Egyszerűen elállt a lélegzetem is, egy csillogós fekete miniruha volt rajta, haját pedig egyszerűen kiengedte és úgy mosolyogva közeledett felém. Nekem még a szám is nyitva maradt a gyönyörtől, olyan volt, mint egy angyal és egy démon egy személyben. Elég fura tekintetett vághattam, mert ő megtorpant, a mosoly lehervadt a szájáról és ezt kérdezte:
-Nem tetszik a ruha vagy valami? Vagy miért vagy ilyen fura?- kérdezte aggódva.
-Egyszerűen gyönyörű vagy.-válaszoltam még mindig bambán, mire ő a nyakamba ugrott örömében én pedig körbeforgattam őt, közben illatát mélyen magamba szívtam és átjárta a testemet az a jól ismert érzés, amit mindig kivált belőlem. Hát igen ez a szerelem.
-Akkor indulhatunk is.- tettem le és megfogtam a kezét.


Remélem tetszett a rész. Kérlek írjátok meg a véleményeteket, nagyon fontos lenne. Szerintem ez egy kicsit uncsibb lett, de fontosnak tartottam, hogy tudjátok Harry érzéseit és ezt a részt most ennek szenteltem. 60 rendszeres olvasó után rakom fela  következő részt, amiben ígérhetek elég sok izgalmat. Kommenteljetek és osszátoka  blogot. Fontos lenne. Na csók! :)