2012. június 21., csütörtök

Always

Always

Köszönöm a kommenteket és a biztatást. Túl vagyok az érettségin és hoztam is a következő részt. Csekkoljátok és osszátok a blogot illetve írjátok le az észrevételeiteket, sokat jelentene. Csók, puszi :) 



 -...hogy azt akarom, hogy ne legyen köztünk többé semmi.-mondta a szemebe, majd vett egy lélegzetvételnyi szünetet, ami alatt a könnyeim kicsordultak, és levegőhöz alig jutottam. Ekkor Harry egy közelebb jött hozzám, úgy hogy az orrunk összeért, majd belesuttogta a fülembe.-Se ruha, se levegő.-mire én ránéztem, kezével az állam alá nyúlt és szenvedélyes csókba forrtunk össze. Majd aljaink hirtelen elváltak egymástól és én pedig kérdőn néztem rá:
-És nem is érdekel, hogy mi történt?-kérdeztem, mire ő csak elmosolyodott.
-Nehogy azt hidd, hogy engem egy percig is érdekelt, az elején egy kicsit haragudtam Zaynre, meg rád, de egyedül azért kellett ez a kis idő, hogy te le tudd tisztázni magadban, hogy kit akarsz. Egyedül te voltál bizonytalan, én egy percig sem. Egész életemben egy dologra vártam, fogalmam sem volt mi az, de nagyon hiányzott és ahogy beléptél te a képbe betöltötted ezt az űrt. Csak nem akarom magam rád erőltetni, tudnom kell, hogy te is így érzel e, mint én. De most már kétségem sincs efelől. Jessica Smith, szeretlek mindennél és mindenkinél jobban.-mondta, mire éna  nyakába ugrottam és ott csókoltam, ahol csak értem. 
Hátraestünk az ágyamra és ott folytatódott a heves harc a nyelveink között.
-Szeretlek.-mondtam két csók között, mire ő halkan felmordult, amitől teljesen elolvadtam és a testemben egy olyan vágy ébredt fel iránta, ami eddig még soha, erősebb volt mindennél. Nem bírtam magamat kontrollálni csak ő létezett és én. Ekkor hirtelen kopogtak az ajtón.
-Nehogy kinyisd!-suttogta Harry. Engedelmeskedni akart, de ekkor meghallottuk Louis hangját.
-Harry, J, ki kéne jönni tubicáim, mert ti van a menedzser és titeket akar.-mondta, ekkor kelletlenül leszálltam szerelmemről, megigazítottam a ruhámat és kérdőn néztem Harryre.
-Ez meg mit akarhat?-mire ő megvonta a vállát és kinyitotta előttem az ajtót, én pedig kimentem rajta.
Mire átértünk Harryék lakosztályába, ugyanis ott várt minket a srácok menedzsere Joe, már az egész banda ott ült. Nem értettem, hogy miért volt rám szükség ehhez a megbeszéléshez, de nyilván nemsokára ki fog derülni. Kézen fogva mentünk a kanapéig a barátommal és, közben összetalálkozott a szemem Zayn tekintetével és valami különös csillogás volt a szemében, amit szintén nem tudtam hova tenni. Leültünk, majd Joe belekezdett a mondandójába.
-Na szóval a mint azt már ti is tudjátok lencsevégre kapta az egyik újságíró a mi kis Jessünkkel Zaynnel és valószínűleg össze fogják őket hozni, ami nem lenne éppa  legjobb a banda szempontjából, főleg azért mert ő valójában Harryvel van. Ezért arra gondoltunk én és a menedzsment, hogy hivatalossá kéne tenni a kapcsolatotokat, hogy ebből ne legyen botrány, ugyanis Zayn is más lánnyal találkozgat és ez náluk is bekavarna. Mit szóltok?-nézett ránk Joe, mire mi Harry vel vetettünk egymásra egy röpke pillantást, majd körülnéztem a szobába és lttam, ahogy a srácok mosolyogva bólogatnak, tehát nekik is ez lenne a legjobb.
-Én igazából nem nagyon akarok Jessyt kitenni annak, hogy a rajongók megtudják, hogy együtt vagyunk, mert eléggé el is durvulhat a helyzet és megvádolhatják, megbánthatják őt. Csak ezért az egy dologért nem örülnék neki, annak viszont annál inkább, hogy az egész világ megtudja, hogy az enyém.-mondta gúnyos mosollyal Zayn szemében, amit ő egy szemöldökfelhúzással kommentált.- J, neked mi a véleményed?-szegezte nekem a kérdést.
-Kicsit félek ettől az egésztől, de ha neked nincs ellenedre, akkor felőlem mehet a dolog, mondtam, majd Harry megszorította a kezemet és szerelmes pillantást vetett felém, amiből kiolvastam, hogy hálás, amiért ennyire megbízok benne, és tényleg ez a legfőbb indokom, amiért ebbe belementem, hogy megbízok benne jobban, mint akárki másban a világon.
-Oké, akkor holnap a nagy koncert után bejelentitek, hogy együtt vagytok.-mondta Joe, mire én kissé vonakodva, de bólintottam, mert nem hittem volna, hogy ilyen hamar túl kell ezen esni, de Harryért bármire képes lennék.
Ezután még egy kicsit maradtam a  fiúk szobájában, de hamarosan elköszöntem és a szerelmemmel visszamentem a lakosztályomba. Ő velem aludt, ami különösen megnyugtatott, hiszen már nagyon régen nem éreztem ennyire közel magamhoz. Szorosan magához szorított és ölelésében nagyon hamar elaludtam.

*******
  
Az este folyamán szörnyű rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy egy csomó árnyék kerget és én csak futottam és menekültem és egyszer csak Harrybe ütköztem,a ki egy másik lány kezét fogta, ebben a pillanatban zilálva nyitottam ki a szememet és csak őt kerestem. Ott volt mellettem és még mindig ugyanúgy ölelt, de már ébren volt.
-Mi a baj?-kérdezte aggódva, miközben szembefordultam vele ő pedig végigsimította az arcomat.
-Azt álmodtam, hogy valaki mással láttalak és Harry és soha nem akarlak téged elveszíteni, érted, soha.-döltem fejemmel az izmos mellkasának.
-Jajj édesem, ilyenre még csak ne is gondolj, sosem lennék képes elhagyni vagy eldobni valakiért. Mindig szeretni foglak.-mondta, miközben ujjával felemelte a fejemet és gyönyörű szemével az enyémet pásztázta.
-Tudom és annyira szeretlek!-mondtam, erre ő lágy puszikat adott a számra, majd a nyakamra. Ekkor megszólalt a telefonja.
-Faszomat, ez is mindig jókor szól!-mondta dühösen, majd felvette és beszélt. A végén bosszúsan tette le.-Indulnunk kell hamarosan. Egy órán belül legyél kész, szerveztek egy sajtótájékoztatót és végül is ott foglak bemutatni a világnak.-mondta, mire én engedelmesen bólintottam ő pedig felvette a pólóját és elindult kifelé.
 Gyorsan elkészültem, felvettem egy csini ruhát, tettem fel egy naturális sminket és a hajamat laza hullámokba göndörítettem, majd meg is jött Harry.
-Azta, és ő az én barátnőm.-jött be hatalmas mosollyal a szobámba és szenvedélyesen megcsókolt.
-Hát igen állítólag.-válaszoltam neki, mire ő megfogta a kezemet és egy menjünk utasítással a folyosó felé vezetett.
Elindultunk, az utazás a kocsiban nagyon jól telt. A srácok ugratták és tényleg nagyon jól éreztük magunkat, majd megérkeztünk a koncert és a sajtótájékoztató helyére. Mikor kiszálltunk már rengeteg fotós volt ott, akik csak a fiúkra vártak. Harry szorosan megfogta a kezemet és úgy indultunk el a bejárat felé, ahol egy csomó sikítozó rajongó várt már a srácokra. Ők nagyon kedvesen elégítették ki a vágyaikat, fényképezkedtek velük és kiosztottak nem kevés autogrammot is. Én addig egy kicsit arrébb mentem, közben Harry végig szemmel tartott. Mikor végeztek bementünk egy terembe, ahol rengeteg ember sürgött forgott és gyorsan megigazították a srácok haját meg ruháját, majd egy olyan helyiség felé vettük az irányt, ahol rengeteg újságíró várta a bandát. A szívem a torkomba dobogott, mert tudtam, hogy most mindenre fény derül és nem nagyon akartam a rajongók célpontja lenni, mert láttam, hogy El és Danielle is mennyi utálkozó levelet és tweetet kapnak.
A fiúk nagyon ügyesek voltak, minden kérdésre válaszoltak és hozták a szokásos hülye formájukat, amiért annyi lány imádja őket. A tájékoztató végén Harry megköszörülte a torkát és így szólt:
-Engedjék meg, hogy bejelentsek valamit, ami számomra nagyon fontos. Néhány hónapja megismertem egy lányt és én nagyon beleszerettem és most jutottunk el addig, hogy hivatalosan is együtt vagyunk, szóval Jessica kérlek gyere ide, nézett ki felém és hívogatóan mosolygott, én pedig felé vettem az irányt. A kezét a derekam köré fogta és persze közben ő is felállt.- Tehát-folytatta.- szeretném bemutatni mindenkinek az én gyönyörű barátnőmet, Jessica Smith-t. Jelen pillanatban a banda mellett ő a legfontosabb az életemben és ezúton megkérek minden rajongót, hogy ne utáljátok, mert az olyan lenne nekem, mintha engem utálnátok.-fejezte be, majd felém fordult és megcsókolt



Hát ennyi lett volna, remélem tetszett, mert próbáltam izgalmassá tenni. Kérlek titeket, hogy véleményezzétek és 60 rendszeres olvasó után jön as következő rész és ahogy már említettem 55 olvasó után pedig egy összefoglaló Harry szemsazöges rész jön. Várom a kommenteket! Amúgy meg 5ös lett az érettségim, csak, hogy tudjátok és köszönöm a megértést,a  várakozást és a sok biztatást! Imádlak titeket! csóók :)