2012. július 6., péntek

Ez már sok


Ez már sok!

Ahogy már említettem ezentúl kétnaponta hozom a részeket és tényleg igyekszem ezt betartani, de lehetnek csúszások pozitív és negatív irányba egyaránt, mert munkát kaptam és nem látom előre, hogy hogy lesz időm ezután. Várom az ötleteiteket a folytatást illetően és köszönöm az eddigi csodás felvetéseket, vissza fog köszönni mindegyik a további fejezetekben. Mivel kétnaponta jönnek az új részek meglehet, hogy rövidebb fejezetek is előfordulnak majd, de kérlek titeket, hogy bocsájtsátok ezt meg nekem. És nem is szaporítom tovább a szót, itt a következő rész!


A sajtótájékoztató után csak úgy teltek a napok és az események nagyon felfokozódtak. Harry és én alig tudtunk találkozni, ami szinte fizikai fájdalmat okozott nekem. Állandóan az új koreográfiákon dolgoztunk a fiúk meg valahol interjút adtak, a stúdiókat járták, népszerűsítették a bandát vagy épp koncerten voltak, ahol bár mi is részt vettünk, de együtt kettesben ezalatt a két hét alatt, ami a tájékoztató óta eltelt nagyon keveset voltunk, szerintem a percek számát majdnem hogy a két kezemen meg tudtam volna számolni. 
Mióta kiderült, hogy Harry barátnője vagyok Twitteren rengeteg biztató, de sajnos annál több utáló üzenetet kaptam, miszerint csak azért vagyok a göndör sráccal, hogy népszerűbbé váljak a sztárok világában, jó persze rosszul esett meg minden, de amikor ezt megmutattam Harrynek, akkor csak nevettünk rajta. A fanatikusok szinte állandóan ezzel a témával voltak elfoglalva és azt találgatták, hogy vajon én is csak egy új hóbortja leszek e a banda legfiatalabb tagjának és hetek kérdése, hogy a románcunknak vége legyen, vagy esetleg megkomolyodott a srác és hosszabb távra tervez. Őszintén szólva ez a felvetés engem is kétségek közé vitt, hiszen valljuk be mostanában tényleg nincs időnk egymásra és így egy kapcsolat nagyon hamar kiéghet. Pont ezeken gondolkoztam a próbánk egyik szünetében, amikor kaptam egy üzenetet a szerelmemtől, amiben ez állt:
"Jessy cica eszméletlenül hiányzol, estére van már programod? Szeretlek: H."
Mivel semmit nem terveztem az említett időpontra alváson kívül, ezért vissza is írtam neki, hogy nincs és, hogy én is imádom. Alig telt el egy perc, máris jött rá a válasz:
"Király, akkor gyere át hozzánk 8ra, van egy kis meglepetésem! Csók"
Nem tudom mit tervezhet, de egy biztos, izgalomba hozott és nagyon örültem, hogy végre tölthetünk egy kis időt kettesben.


Miután vége lett a próbának még gyorsan beugrottam kedvenc kávézómba,a  Starbucksba, majd miután megittam kedvenc habos kappucinómat a hotelbe indultam, ami szerencsére csak két saroknyira volt az említett helytől. Amint visszaértem el is kezdtem készülődni, hiszen már elmúlt 7 óra is. Kiválasztottam egy fehér fodros felsőt és egy barackszínű csőszárú farmert, feltettem egy alapsminket, hátközépig érő hajamat pedig kivasaltam. Nyolc óra előtt 10 perccel el is készültem, ezért elindultam a lift felé, ami majd felvisz a srácok emeletére. Az előbb említett személyfelvonó alkalmatosság ajtaja kinyílt, majd a 10. emeleten szálltam ki belőle. Kopogtattam a fiúk ajtaján, majd a barátom nyitott ajtót és füttyentett egyet, mikor meglátott, majd csábító mosollyal ennyit mondott:
-Szia cica, van gazdád?- mély hangjába még a testem is beleborzongott, hiszen már annyira hiányzott. 
-Szia.- nevettem el magamat, majd így folytattam.-Egy eszméletlen dögös gazdám van, szerintem mindenki ilyet akar magának.- fejeztem be mosolyogva, mire ő a derekamnál fogva közelebb húzott magához, annyira, hogy ajkainkat csak milliméterek választották el egymástól ennek hatására pedig az egész testemet a jól ismert vibrálás járta át, amit csak a szeretett fiú tud kiváltani belőlem.
-Ahan, az király!-lehelte az ajkaimra miközben mélyen a szemembe nézett és mivel még mindig az ajtóban álltunk, ezért belöktem, mire felborultunk én pedig pontosan ráestem, mire hangos nevetésben  törtünk ki. 
Nem tudom, hogy a zajra e vagy más miatt Zayn jött a nappaliba, ránk nézett, szája fintorra húzódott, majd így szólt:
-Jó oké, én elhiszem, hogy nem bírsz magaddal Jessica közelében, drága barátom, de légyszi azért ne az ajtóban intézzétek már az ügyeiteket úgy, hogy közben még én is itthon vagyok.-mondta, mire  én felálltam és Harryt is felhúztam.- Amúgy nem láttad a bőrdzsekimet, mert indulnék?-kérdezte Zayn.
-Ott van a kanapén, csak ki ne szúrja a szemedet.- válaszolta Harry félvállról.
-Kösz, akkor majd jövök valamikor, aztán csak óvatosan, nem szeretnék nagybácsi lenni.-kacsintott ránk a kakaószínű srác, majd kiment a lakosztályból.
-Többiek?-kérdeztem érdeklődve, mivel nem nyüzsgött a helyiség és még viszonylag rend is volt.
-Liam Daniellenél, Lou Eleanornál, Niall leugrott a Nando'sba, ahol gondolom megvárta Zaynt, mivel együtt mentek bulizni.-magyarázta Harry miközben bementünk az ő szobájába.
-Wow, akkor miénk az egész lakosztály!-mondtam sejtelmes hangon, mire ő ravasz mosollyal rám nézett pont az ágy mellett és bólintott és magára rántott úgy, hogy egyenesen az ágyára borultunk.
-Szerintem ki kéne használni ezt a ritka alkalmat, hogy csak te meg én.- búgta mélyen a szemembe, miközben egy hajszálammal játszadozott az ujjaival.
-Igazad van, végre senki nem akadályoz meg minket abban, hogy csak a miénk legyen az xBox!-mondtam angyali ártatlansággal a szemébe, mire ő közelebb hajolt hozzám, majd így szólt:
-Igen, én is pont az xBoxra céloztam!-fejeztem be, majd ajkát az enyémre tapasztotta. Heves csókcsatába kezdtünk, közben én Harry haját túrtam, tartottunk egy levegővételnyi szünetet, a vad nyelvjáték közepette, amikor így szólt az alattam fekvő személy.
-Van itt neked valami királylány!- mondta, majd az éjjeliszekrény fiókjából elővett egy borítékot. Kérdőn néztem rá, miközben kinyitottam és kihúztam belőle két repülőjegyet. A jegyek a Kanári-szigetekre szóltak, mire könnyek gyűltek a szemebe és úgy csókoltam meg  barátomat. 
-Na, örülsz?-kérdezte miután ajkaink elváltak egymástól és én bólintottam.
-Imádlak, Harold Edward Styles!-mondtam mélyen a szemébe.
-Én is téged Jessica Hannah Lee Smith!- válaszolt a teljes nevemet használva, majd vad csókba forrtunk össze.


Ez lett volna a mai adag, várom a  hozzászólásokat! nagyon fontos lenne, hogy visszajelezzetek! Csók, puszi!! 

2012. július 3., kedd

Helló mindenki,
úgy döntöttem, hogy akármi lesz, holnap felkerül az új rész és utána egészen augusztus 11.-éig kétnaponta hozok majd új részeket. Nem kérek több redszeres olvasót, csak kommenteket!
Remélem kellemes hírként ér ez titeket és holnap megláthatjátok hogy folytatódik J.J és Harry sztorija!


Lenne még egy kérésem is... kérlek írjatok öteleteket ehhez a bejegyzéshez, hogy mivel tehetném még színesebbé a történetet, mert nekem van egy elképzelésem, de azt szeretném, hogy ne az, hanema  ti akaratotok érvényesüljön, hiszen, mint tudjátok, ti inspiráltok engem és csak miattatok írok, ti tartjátok bennem a lelketa  csodás kritikátokkal és a rengeteg olvasóval.
Köszönöm szépen!
Csók mindenekinek, legyen gyönyörű 1Dben gazdag napotok :) xxx


Ui.: találtam pár blogot,a hova szerintem mindenképp el kell látogatnotok:

Mindenkinek ajánlom tehát:
-Just a girl in London
-I'm stronger
-Play with fire (nagy kedvenc)
-Private Love
-Sparkler (imádooooom)
-Hey idiot, I love you

Jó olvasgatást és holnap ha törik, ha szakad jön a kövi rész :) xoxo